👇Boka utrymme i GĂ„rdshuset

Bokningsvillkor för gemensamma lokaler i Mariastugans GÄrdhus

1. TillgÀnglighet: Bokningsbara gemensamma lokaler Àr tillgÀngliga för hyresgÀster enligt tillgÀnglighets- och bokningsschemat som faststÀlls av Siegel bostad i bokningsplattformen Agendo.

2. Bokningsförfarande: För att boka en gemensam lokal mÄste hyresgÀsten skapa ett konto i bokningssystemet Agendpo. Bokningar görs i onlinebokningsplattformen Agendo som tillhandahÄlls av fastighetsförvaltningen pÄ Mariastugans hemsida www.mariastugan.se.

3. BokningsbekrÀftelse: Efter att du lagt de bokningar du vill i kassan, sÄ bekrÀftar du bokningen. De utrymmen som kostar att boka betalar du genom betalningslösningen Swish. Det Àr viktigt att kontrollera och verifiera all information i bekrÀftelsen, inklusive datum, tid, lokalens namn och eventuella extra tillval.

4. Avbokning och Àndringar: Vid behov av att avboka eller göra Àndringar i en bokning mÄste hyresgÀsten meddela fastighetsförvaltningen sÄ snart som möjligt. Eventuella Àndringar eller avbokningar kan vara föremÄl för policy och eventuella avgifter enligt faststÀllda villkor. För gÀllande villkor, se www.mariastugan.se.

5. Ansvar och skador: HyresgÀsten Àr ansvarig för att den gemensamma lokalen anvÀnds pÄ ett ansvarsfullt sÀtt. Eventuella skador eller förluster som uppstÄr under hyresperioden mÄste rapporteras till fastighetsförvaltningen omedelbart. HyresgÀsten kan vara ansvarig för eventuell ersÀttning eller reparation av skadad egendom.

6. TillÀmpliga regler och föreskrifter: HyresgÀsten mÄste följa alla tillÀmpliga regler och föreskrifter som faststÀllts av fastighetsförvaltningen för anvÀndning av de gemensamma lokalerna. Det kan inkludera regler för buller, sÀkerhet, brandsÀkerhet och anvÀndning av utrustning. För gÀllande regler och föreskrifter, se www.mariastugan.se.

7. Renlighet och efterlevnad: Efter anvÀndning av den gemensamma lokalen förvÀntas hyresgÀsten lÀmna lokalen i det skick den befanns sig i vid början av hyresperioden. Eventuell skrÀp eller personlig utrustning mÄste tas bort och alla möbler eller utrustning ÄterstÀllas till ursprungligt skick.

8. Ansvar och försÀkring: HyresgÀsten Àr ansvarig för att ha tillrÀcklig försÀkring för eventuell skada, ansvar eller olycksfall som kan uppstÄ under anvÀndningen av den gemensamma lokalen.

Genom att boka och anvÀnda de gemensamma lokalerna bekrÀftar hyresgÀsten att de har lÀst och accepterar ovanstÄende bokningsvillkor. Eventuella övertrÀdelser av dessa villkor kan leda till restriktioner för framtida bokningar eller andra ÄtgÀrder enligt fastighetsförvaltningens policy och tillÀmplig lagstiftning.